Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Nehoda na diaľnici D1: V aute sedela opatrovateľka, ktorá sa vracala z Rakúska. Podľa informácií TV JOJ jej urobili rýchlotest na COVID -19
Zdielať na

Nehoda na diaľnici D1: V aute sedela opatrovateľka, ktorá sa vracala z Rakúska. Podľa informácií TV JOJ jej urobili rýchlotest na COVID -19

Vláda SR pre koronavírus vyhlásila núdzový stav

POVAŽSKÁ BYSTRICA / Krátko po polnoci sa na diaľnici medzi Považskou Bystricou a Žilinou stala dopravná nehoda. V osobnom aute sa viezla jedna opatrovateľka prichádzajúca z Rakúska a šofér auta, ktorý mal naraziť do zvodidiel. Na miesto nehody okamžite prišli všetky záchranné zložky. Keďže sa opatrovateľka vracala z Rakúska a mala cestovateľskú anamnézu, záchranári ju previezli do nemocnice v Považskej Bystrici. Podľa informácií TV JOJ jej tu vykonali rýchlotest na nakazenie vírusom COVID -19.

Keďže opatrovateľka sa vracala z Rakúska a mala cestovateľskú anamnézu, museli jej urobiť rýchlotest na nakazenia sa COVID - 19. Podľa informácií TV JOJ žena ale nejavila žiadne príznaky ochorenia. Kedy budú výsledky známe ešte nie je jasné. Hasiči a policajti, ktorí prišli so ženou k priamemu kontaktu, musia nateraz zostať v karanténe. 

"Posádka rýchlej zdravotnej pomoci bola vyslaná na zásah k dopravnej nehode, účastníčkou ktorej mala byť pacientka s pozitívnou cestovateľskou anamnézou. Žena pri nehode utrpela ľahšie poranenia v oblasti tváre a po ošetrení bola transportovaná do nemocnice v Považskej Bystrici. Posádka pri zásahu použila ochranné prostriedky. Obom záchranárom bola následne nariadená karanténa, ktorú dnes ráno o 9:00 hodine ukončila regionálna hygienička," informovala  Katarína Načiniaková - hovorkyňa záchranárov. 

Správu budeme aktualizovať, téme sa venuje reportérka TV JOJ Andrea Miková. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy