Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Muž zo Sniny naletel podvodníkovi s autami. Prišiel o tisíce eur
Zdielať na

Muž zo Sniny naletel podvodníkovi s autami. Prišiel o tisíce eur

SNINA / Ďalšiemu údajnému podvodníkovi s autami naletel muž zo Sniny. A ten prišiel o podstatne viac peňazí. Podľa polície ho oklamal muž z okresu Vranov nad Topľou a získal tak 13 tisíc eur. Sľuboval dovoz auta zo zahraničia s tým, že je neobchodný predajca.

"Neobchodný predajca to je čierny predajca, treba si vyhľadať osvedčeného predajcu, ktorý má stabilné sídlo firmy, najlepšie takého, ktorý už dlhšie pôsobí," povedal predajca áut Martin Friga.

​Po vznesení obvinenia sa úkonom trestného konania vyhýbal, a tak po ňom policajti vyhlásili pátranie. Zo skutku ho napokon prokurátor aj obžaloval. Na súde urobil vyhlásenie o vine a k podvodu sa priznal. Proces sudca odročil.

"Za účelom vykonania dokazovania, súvisiaceho s rozhodnutím o treste, o náhrade škody a o ochrannom opatrení," vyjadrila sa hovorkyňa súdov v Prešovskom kraji Ivana Petrufová. Problémy má aj v Žilinskom kraji a to nielen pre majetkovú trestnú činnosti, no opakovane aj pre spreneveru a podvod.

Muž z Lučenca zaparkoval auto, odskočil si na pár minút a keď sa vrátil, vozidlo bolo preč. Počas dňa mu niekto ukradol trojročné auto za asi 15 tisíc eur. Viac sa dozviete vo VIDEU:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy