Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Opitá vodička narazila do matky s kočíkom v ktorom bolo dvojmesačné dieťa
Zdielať na

Opitá vodička narazila do matky s kočíkom v ktorom bolo dvojmesačné dieťa

BRATISLAVA / V poobedňajšich hodinách došlo v Bratislave na križovatke ulíc Jantárová - Šintavská k vážnej dopravnej nehode.

K nehode došlo v poobedných hodinách v Bratislave na križovatke ulíc Jantárová - Šintavská k dopravnej nehode.

Podľa doterajších informácií viedla 57-ročná vodička OMV po Jantárovej ulici, kde pri odbočovaní doprava smerom na Šintavskú ulicu sa dostatočne nevenovala vedeniu svojho vozidla a vyšla s ním mimo cesty na chodník. Tam narazila do chodkyne, ktorá tlačila detský kočík s 2-mesačným dieťaťom. V dôsledku nárazu utrpela chodkyňa predbežne ľahké zranenia, s ktorými bola prevezená do nemocnice. K zraneniu dieťaťa ani samotnej vodičky pri nehode nedošlo.

Vykonanou dychovou skúškou bola vodičke nameraná hodnota 0,95mg/l (1,96‰) alkoholu v dychu, opakovaná dychová skúška prítomnosť alkoholu v dychu potvrdila (1,06mg/l čo predstavuje 2,21‰).

Vodičke bol na mieste zadržaný vodičský preukaz a ďalšia jazda s vozidlom jej bol zakázaná. Zároveň bola pre podozrenie zo spáchania trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky obmedzená na osobnej slobode a eskortovaná na príslušné policajné oddelenie k vykonaniu ďalších potrebných úkonov. Následne bolo tiež zistené, že vodička bola v roku 2019 už za jazdu pod vplyvom alkoholu v Maďarsku odsúdená maďarským súdom.

Situáciu sleduje naša reportérka Silvia Mračnová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy