Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Fantómový útočník napádal ženy v Čadci. Je ním iba osemnásťročný mladík
Zdielať na

Fantómový útočník napádal ženy v Čadci. Je ním iba osemnásťročný mladík

ČADCA / Polícii sa podarilo chytiť útočníka, ktorý podľa obvinení bezdôvodne útočil na ženy v Čadci. Je ním iba 18 ročný mladík, ktorý je navyše v podmienke za podobné činy z minulosti. Podrobnosti priniesla Iveta Marešová.

Podľa polície, tento mladík opäť napádal ženy v meste Čadca. Podľa obvinenia Ján zaútočil tento rok na dve Kysučanky. Jedna z nich nám opísala nepríjemnú skúsenosť, ktorú s ním zažila.

Prenasledoval ju počas bieleho dňa."Išla som naschvál cez ulicu, kde chodia ľudia, potom, keď ma chcel napadnúť, chytil ma za nohy, tak nejak akoby zachrčal, ja som začala kričať, tak sa naľakal," opísala útok napadnutá žena. 

"Polícia v Čadci eviduje aj iné napadnutie ženy z februára tohto roku, vec bola kvalifikovaná ako priestupok voči občianskemu spolunažívaniu a po zadokumentovaní zaslaná na správne konanie," priblížila žilinská hovorkyňa polície Jana Balogová. 

Pred dvomi rokmi, keď mal iba šestnásť rokov, v rôznych častiach mesta zaútočil na šesť žien a jedného chlapca. Všetky svoje obete surovo zbil, za čo však dostal len podmienku, ktorá mu ešte stále plynie. Do troch žien neváhal kopať, keď pri jeho útoku spadli na zem. Chlapcovi, ktorého napadol na železničnej stanici, skákal po hrudi.

A teraz je obvinený znova."Poverený príslušník policajného zboru mladíka obvinil z prečinu výtržníctva. Zároveň spracoval podnet na návrh na vzatie do väzby," dodala Balogová. 

Väzba pre napadnutie hasiča. Z brutálneho útoku vyšetrovateľ viní len 17-ročného mladíka: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy