Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Pri hasení požiaru trávy a kríkov našli v Prešove obhorené ľudské telo
Zdielať na

Pri hasení požiaru trávy a kríkov našli v Prešove obhorené ľudské telo

PREŠOV / Na sídlisku v Prešove hasiči objavili obhorené ľudské telo. Našli ho v kríkoch za bytovkami. Prípad vyšetrujú prešovskí kriminalisti. Polícia nateraz nepotvrdila ani to, či vie kto je obeťou.

Obhorené ľudské ostatky boli nájdené v kríkoch len pár desiatok metrov od panelákov. Dokonca neďaleko chodníka, ktorý hlavne miestni obyvatelia vyžívajú na prechádzky so psami. Hasičov privolali na sídlisko k požiaru trávy a krovia. Následne v kríkoch našli ľudské telo.

Miesto nálezu uzavrela polícia a na pomoc okrem kriminalistov povolali aj policajného psovoda. "Môžeme potvrdiť, že bolo nájdené obhorené telo. Momentálne prebiehajú procesné úkony. Okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania," povedal hovorca KR PZ Prešov Igor Pavlík.

Obhorené telo už nejavilo známky života. Privolaný lekár mohol len skonštatovať exitus. Na miesto nálezu je priamy výhľad z o okien okolitých panelákov. Čo sa tam stalo, zatiaľ nevedno. Niektorí si ani nevšimli, že by tam niečo horelo.

"No, dneska som nevidela nič," povedala obyvateľka sídliska. Viac informácií odhalí aj nariadená pitva. Polícia nateraz nepotvrdila ani to, či pozná identitu obete. "Bližšie informácie v tomto štádiu vyšetrovania nie je možné poskytnúť," uviedol Pavlík.

Mužovi z okresu Bardejov hrozí v prípade dokázania viny až doživotie. Podľa obvinenia je zodpovedný za násilnú smrť svojho otca, ktorého niekto ubil, polial horľavinou a zapálil. Viac sa dozviete v archívnom VIDEU:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy