Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Žena si ľahla na koľajnice tesne pred príchodom vlaku
Zdielať na

Žena si ľahla na koľajnice tesne pred príchodom vlaku

MICHALOVCE / Päťdesiattriročná žena ukončila svoj život pred zrakmi ľudí. Na železničnej stanici v Michalovciach si podľa nich ľahla na koľajnice. Zrážku s vlakom nemala šancu prežiť.

 Žena si podľa svedkov ľahla na koľajnice tesne pred príchodom vlaku. Rušňovodič, žiaľ, už zrážke nedokázal zabrániť.
"Desať metrov pred tým, ako došiel vlak, tak si proste ľahla," tvrdí jeden zo svedkov zrážky.
"Nás poslali z vlaku, že nejaká žena skočila pod vlak. Tam sa nedalo zabrániť, ani nijak ju nevláčil nič. Ostala pod tým vlakom," dodal ďalší zo svedkov.

 Vlak práve prichádzal do stanice v Michalovciach. Ľudia stáli na nástupišti, keď si žena náhle ľahla na koľajnice. Nemohli, žiaľ, už vôbec nič urobiť. "Ona si kľakla na prvú koľaj a na druhú položila hlavu. Som myslela, že jej niečo spadlo a sme chceli skočiť, že ju chytíme, ale už nebola šanca," vraví jedna z cestujúcich.

Podľa hovorkyne KR PZ Lenky Ivanovej, rušňovodič prichádzajúceho vlaku aj napriek použitiu rýchloúčinného brzdenia, ale i zvukového výstražného znamenia už zrážke nedokázal zabrániť. 53-ročná Michalovčanka utrpela pri zrážke devastačné poranenia, ktorým na mieste podľahla. Všetko nasvedčuje tomu, že sa takýmto spôsobom rozhodla sama ukončiť svoj život. Policajti u rušňovodiča alkohol nezistili. Vlaková doprava bola v tomto úseku pre nehodu na niekoľko hodín úplne prerušená.

Policajti u rušňovodiča alkohol nezistili. Vlakovú dopravu v tomto úseku pre nehodu na niekoľko hodín úplne prerušili.
"Bližšie okolnosti polícia vyšetruje a v danej veci začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia," informovala hovorkyňa polície Lenka Ivanová.

Pozrite si archívnu reportáž o podobnom prípade: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy