Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Fotil si ich a nakrúcal na mobil. Dvoch školákov (10, 11) mal zneužívať dospelý muž
Zdielať na

Fotil si ich a nakrúcal na mobil. Dvoch školákov (10, 11) mal zneužívať dospelý muž

HUMENNÉ / Dvoch školákov vo veku 10 až 11 rokov mal sexuálne zneužívať dospelý muž. Fotil si ich a nakrúcal na mobil. Tento otrasný prípad vyšetrujú humenskí kriminalisti od vlaňajšieho septembra.

"Ja viem, že tam okolo dráhy. Tam sa to stalo? Hej. A čo s tými chlapcami robil? Ta ja neviem. Že ich fotil? Ja neviem," uviedol miestny obyvateľ. Aj takto reagovali miestni obyvatelia krátko potom, ako sa o fotografovaní maloletých chlapcov dozvedeli. Nik z nich ale o tom nechcel hovoriť pred kamerou, napriek mnohí z nich o tom vedeli.

Miestni obyvatelia tvrdia, že video muž dokonca zverejnil aj na sociálnej sieti. Podľa ich slov boli obeťou dospelého muža dvaja maloletí chlapci vo veku 10 až 11 rokov. Opísali nám, že na záberoch je vidieť rôzne neprístojnosti, na ktoré ich muž nahováral. Podrobnosti však nie je vhodné zverejniť.

Prípad vyšetruje polícia ako sexuálne zneužívanie a padlo už aj obvinenie. "Humenským vyšetrovateľom bolo vznesené obvinenie konkrétnej osobe za zločin sexuálneho zneužívania." povedal Igor Pavlik, hovorca KR PZ Prešov. 

Prípad stále nie je uzavretý, keďže ide o maloleté osoby aj samotní policajti pristupujú k zverejovaniu informácií opatrnejšie. "Vzhľadom na citlivosť konania vo vzťahu k poškodeným maloletým osobám, bližšie informácie nie je vhodné uvádzať," informoval Igor Pavlik.

Za zločin sexuálne zneužívanie maloletých hrozí páchateľovi.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy