Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Kukláči v Bytči zadržali mladého muža. V škodovke mu našli striekačky s kryštalickou látkou
Zdielať na

Kukláči v Bytči zadržali mladého muža. V škodovke mu našli striekačky s kryštalickou látkou

BYTČA / V stredu večer kukláči a žilinskí kriminalisti zadržali v Bytči 26-ročného Filipa, majiteľa reklamnej agentúry a zaistili v jeho kancelárii marihuanu. V odhaľovaní drogovej trestnej činnosti pokračovali kriminalisti aj vo štvrtok večer.

V uličke neďaleko priemyselnej zóny krátko pred polnocou zastavili zamaskovaní policajti škodovku, v ktorej sa viezol mladý muž.

Vodič (21) až do príchodu kriminalistického technika a psa na vyhľadávanie omamných látok stál s putami na rukách opretý o auto. O druhej ráno prehľadali policajti škodovku aj zadržaného muža, z kapsičky vytiahli striekačky s obsahom kryštalickej látky. "Bol zaistený sušený materiál a kryštalické látky," potvrdil Radko Moravčík hovorca KR PZ Žilina. Zaistený materiál bude podrobený expertíznemu skúmaniu.

Policajti zadržali aj mužovu partnerku, v cele ale ani jeden z nich nakoniec nezostal. "Dve osoby boli po vykonaní procesných úkonov prepustené na slobodu," povedal Radko Moravčík. Obvinení zatiaľ neboli, to sa ale po výsledkoch expertízy môže zmeniť. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy