Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Nočný zásah kukláčov. Muž sa mal pohádať s manželkou a zabarikádovať so zbraňou v dome
Zdielať na

Nočný zásah kukláčov. Muž sa mal pohádať s manželkou a zabarikádovať so zbraňou v dome

JELŠAVA / V Jelšave zasahovali kukláči aj policajný vyjednávač. V jednom z rodinným domov bol zabarikádovaný muž a vyhrážal sa samovraždou. Spacifikovať sa ho podarilo okolo pol jedenástej v noci.

Podľa zistení TV JOJ sa mala v utorok popoludní na políciu v Jelšave dostaviť manželka 65-ročného dôchodcu. Partneri sa mali pohádať, muž údajne vyvádzal. Toto ale zatiaľ hovorkyňa nepotvrdila. Žena sa potom chcela aj za asistencie policajtov dostať do domu, keďže potrebovala lieky. Muž ich však už dovnútra nepustil a na výzvy policajtov nereagoval. Potom sa začala situácia dramatizovať. Muž mal v ruke držať zbraň a vyhrážať sa zabitím. Zrejme z nej aj vystrelil. "Áno, výstrely som počul," uviedol sused Tomáš. 

Výstrely počuli miestni obyvatelia aj o desiatky minút neskôr. To bol už na mieste vyjednávač a komunikoval s dôchodcom. O pol jedenástej nakoniec vtrhli do dvora kukláči. "Bol to podľa mňa veľmi čistý zákrok, hneď bol spacifikovaný človek a hneď ho vyviedli vonka," opísal udalosti sused. 

Na mieste museli zasahovať aj záchranári. Muž mal psychické problémy a drobné poranenia. Odviezli ho do nemocnice v Rožňave. Rezné zranenia na ruke si mal podľa nášho zdroja spôsobiť sám. Ešte stále je hospitalizovaný. Polícia ho už mala k danému prípadu vypočuť. Hoci začali trestné stíhanie pre viaceré trestné činy, obvinenie zatiaľ voči žiadnej osobe nevzniesli. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy