Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Prešovský súd rozhodoval o osude mladíka. Obvinený je z ohavnej vraždy
Zdielať na

Prešovský súd rozhodoval o osude mladíka. Obvinený je z ohavnej vraždy

KEŽMAROK/PREŠOV / Prešovský Okresný súd rozhodoval o ďalšom osude mladého muža, ktorý je obvinený z ohavnej vraždy. Začiatkom tohto týždňa údajne zavraždil 40-ročného otca troch detí.

K vražde 40-ročného muža došlo v pondelok popoludní. Okrem neho boli vážne zranení aj ďalší dvaja muži. V rukách polície skončil krátko po skutku mladý muž. "Pri tomto zločine zomrel 40-ročný muž a ďalší dvaja boli zranení a ohrození na živote," informovala Jana Ligdayová, hovorkyňa KR PZ Prešov. 

Mladého muža obvineného z obzvlášť závažného zločinu vraždy dnes predviedli pred súd. Ten rozhodol o tom, či bude stíhaný na slobode alebo za mrežami.

"Obvinený bol vzatý do väzby z dôvodov, aby neušiel a aby nepokračoval v trestnej činnosti," uviedla Ivana Petrufová, hovorkyňa súdov v Prešovskom kraji. 

Pred sudcu okresného súdu ho predviedli v putách. Obvinený muž má 21 rokov. Na nohách mal obuté iba domáce papuče. Zo súdu odchádzal bez slova, v sprievode policajnej eskorty. Na otázky novinárov vôbec nereagoval. Páchateľovi, podľa polície, hrozí 25 rokov alebo doživotie. 

Pozrite si aj nasledujúcu reportáž, kde vlna zmietla otca s deťmi:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy