Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Policajná naháňačka pri Malackách. Podozrivé auto zastavil až druhý výstrel
Zdielať na

Policajná naháňačka pri Malackách. Podozrivé auto zastavil až druhý výstrel

MALACKY / Vo štvrtok krátko po 14-tej hodine spozorovala policajná hliadka v obci Plavecký Štvrtok osobné auto AUDI, ktoré chcela podrobiť kontrole. Vodič namiesto zastavenia zrýchlil a pred policajným vozidlom začal vo vysokej rýchlosti unikať.

Policajti sa vozidlo pokúšali zastaviť, no na opakované výzvy k zastaveniu vodič nereagoval a vo vysokej rýchlosti ďalej unikal v smere na obec Suchohrad.


Tam došlo zo strany vodiča osobného vozidla k úmyselnému poškodeniu policajného vozidla - a to nárazom do neho. Následne z unikajúceho vozidla vypadlo väčšie množstvo sáčkov s bielou kryštalickou látkou.

Vozidlo zároveň riskantnou jazdou vo vysokej rýchlosti ohrozovalo iných účastníkov premávky, keď v jazde pokračovalo smerom do mestskej časti Devínska Nová ves. Zasahujúci policajti z tohto dôvodu použili služobnú zbraň a vystrelili varovný výstrel do vzduchu. Vodič ale nereagoval a unikal naďalej.

Po varovnom signále hliadka služobnú zbraň opäť použila, čím zasiahla a poškodila zadné koleso unikajúceho auta. Po zastavení vozidla bolo preukázané, že 43-ročný vodič šoféroval aj napriek uloženému trojnásobnému zákazu viesť motorové vozidlá. S mužom sa v aute nachádzala aj 21-ročná žena. Ďalšie okolnosti tohto prípadu sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania.

Drogy v aute a naháňačka s políciou. Viac sa dozviete vo VIDEU:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy