Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Ohavný zločin v rodinnom dome. V obývačke ležalo dosekané telo muža
Zdielať na

Ohavný zločin v rodinnom dome. V obývačke ležalo dosekané telo muža

SPIŠSKÉ VLACHY / Včerajšie popíjanie dvoch kamarátov sa zmenilo na prvú tohtoročnú vraždu v košickom kraji. K hrôzostrašnému útoku došlo v rodinnom dome v Spišských Vlachoch. Policajtom sa podarilo zadržať podozrivého, ktorým je majiteľ domu. Našli ho, ako sedel v obývačke nad dokaličeným telom.

Hlásenie o mŕtvom mužovi v rodinnom dome dostali policajti na tiesňovú linku vo večerných hodinách. Túto vraždu mal nahlásiť sused. Do domu ho zavolal sám majiteľ Anton. Tvrdil mu, že má doma robota. Namiesto zvláštneho stroja, objavil obyvateľ Spišských Vlachov v obývačke nehybné a skrvavené telo. V dome bol iba Anton, ktorý tu žije už sám.

​V kuchyni aj v obývačke bolo množstvo krvavých stôp a znaky zápasu. Podľa susedov sa mal podozrivý Anton vyjadriť, že ho napadol robot. Zrejme tým myslel svojho kamaráta, s ktorým často popíjal. "Popíjal často, no ta ktovie, čo sa stalo, prečo, začo? Prišli policajti a ho vzali do auta. Vzali ho na policajnú stanicu asi. Že pôjde asi do basy, čo ja viem?" povedal sused podozrivého Anton. 

Antona tamojší poznajú z minulosti ako úspešného pretekára na motocrosse. Pred zhruba 20-timi rokmi mu patril titul majster Slovenska. Mŕtvemu mužovi, ktorého totožnosť polícia nemala spočiatku potvrdenú sa stal osudný útok so sekerou. Na tele mal viacero sečných rán. "Vo veci koná košický krajský policajný vyšetrovateľ. Prípad vyšetruje ako obzvlášť závažný zločin vraždy," uviedla hovorkyňa KR PZ Košice Jana Mésarová.

Hádka dvoch dlhoročných kamarátov sa skončila tragédiou. 60-ročný muž niekoľkokrát v kuchyni bodol kamaráta. Viac sa dozviete vo VIDEU:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy