Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
FOTO: Cez vozovku plnú vozidiel sa prehnalo stádo jeleníc. Traja vodiči šťastie nemali
Zdielať na

FOTO: Cez vozovku plnú vozidiel sa prehnalo stádo jeleníc. Traja vodiči šťastie nemali

BANSKÁ BYSTRICA / Na frekventovanej ceste za Banskou Bystricou sa z ničoho nič objavilo stádo jeleníc, do ktorého postupne narazili až tri osobné autá. Jedno zo zvierat zrazili manželia, ktorí cestovali do nemocnice na vyšetrenie. Upozorňujeme, že nasledujúce zábery nie sú vhodné pre maloletých divákov.

Na ceste sa nečakane objavilo stádo jeleníc, vodičom sa na zľadovatenej vozovke brzdilo s ťažkosťami. Nehoda sa stala skoro ráno na rušnom ťahu za Banskou Bystricou smerom na Brezno. Vozovka bola plná vozidiel, v ktorých sa viezli do práce desiatky ľudí.

​Počas frekventovanej premávky sa mala vysoká zver objaviť na vozovke náhle, čo spôsobilo problémy. Do jelenice nabúralo osobné auto, v ktorom sedel starší manželský pár. Dvojica cestovala do nemocnice na vyšetrenie.

Zviera po náraze odhodilo do protismeru,  kde ho zachytilo ďalšie osobné auto, ktoré šoféroval 45 ročný muž. Doňho následne narazilo za ním idúce vozidlo, ktorého 43 ročný vodič už nestihol včas zabrzdiť. Pri kolízii troch áut sa našťastie nikto vážne nezranil.

Uhynuté zviera odniesli miestni poľovníci. Predbežné škody nepresiahli podľa polície 4 000 eur.

Pri tragickej nehode vyhasol život mladíka. Šofér vošiel na železničné priecestie aj napriek výstražnej signalizácii: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy