Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Muž skrýval v dome rozrezané telo ženy. Pod vplyvom omamných látok sa na polícii sám nahlásil
Zdielať na

Muž skrýval v dome rozrezané telo ženy. Pod vplyvom omamných látok sa na polícii sám nahlásil

BRATISLAVA/GALANTA / Trnavskí policajti riešia kuriózny prípad. Okolo polnoci prišiel na obvodné oddelenie muž, ktorému zrejme vlastné svedomie nedovolilo zaspať. K policajtom prišiel s tým, že pred rokmi zavraždil ženu.

Šokujúci prípad rieši v utorok trnavská krajská polícia. Asi pol hodinu po polnoci prišiel na Obvodné oddelenie v Trsticiach 28-ročný muž a policajtom oznámil, že pred niekoľkými rokmi zavraždil ženu. 

Ako informovali policajti na sociálnej sieti, hliadka oznámenie muža, ktorý bol zjavne pod vplyvom omamných látok, preverila a v rodinnom dome bolo v uzatvorenom priestore pod schodiskom nájdené ľudské torzo zabalené v koberci. "Je to hrozná tragédia, vôbec sme to nečakali, žiadne indície k tomuto nesmerovali, že by tento páchateľ bol nejakým spôsobom spojený s týmto činom," reagovala starostka obce Eva Kaczová. 

Torzo bolo v značnom rozklade

Žena mala údajne oddelené nohy od zvyšku tela a nôž mala zabodnutý v lebke. Štefan býva v dome so svojou matkou. Podľa našich informácií o mŕtvom tele vedela. To, prečo to neoznámila na polícií, zatiaľ zostáva záhadou.

Miestni tvrdia, že Štefan mal problémy s drogami a rovnako aj s alkoholom. Podľa našich informácií by zavraždená žena v dome mala byť Lívia Lakatośová, ktorá je nezvestná viac ako tri roky. Naposledy ju svedkovia videli v miestnej pizzerii. 

Dvojica mala mať medzi sebou pomer 

V našom vysielaní sme po nej niekoľkokrát pátrali."Skutočne bola považovaná za nezvestnú a hovorilo sa o tom, že sa pohybuje v Leviciach pri nejakej sekte," uviedla starostka. 

V obci sa povrávalo, že dvojica mala medzi sebou pomer. Štefan si mal v minulosti úmyselne podpáliť dom, kde žije s matkou. V poslednej chvíli ho z neho vytiahli. Polícia vraždu vyšetruje a telo ženy bolo poslané na pitvu. V prípade zatiaľ Štefana neobvinili a stále ho vypočúvajú.

Milenecké radovánky mali dramatický záver. Rozchod dvoch mladých ľudí skončil krvavou bitkou: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy