Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Česká polícia pátra po nebezpečnom Slovákovi. V Prahe mal okradnúť a znásilniť ženu
Zdielať na

Česká polícia pátra po nebezpečnom Slovákovi. V Prahe mal okradnúť a znásilniť ženu

PRAHA / Česká polícia pátra po nebezpečnom Slovákovi. V Prahe mal okradnúť a znásilniť ženu. Dvojicu zachytili mestské kamery v metre ešte pred útokom.

Bolo pár hodín po Štedrom večeri. Po návšteve u svojho syna odchádzala 56-ročná cudzinka do hotela. Na autobusovej zastávke ju oslovil neznámy muž, ktorý rozprával po slovensky a ponúkol jej pomoc. Obaja nastúpili do autobusu a odišli, potom prestúpili do metra. Útočník zo Slovenska má približne 40 rokov, je asi 170 cm vysoký, snedej pleti, silnejšej postavy. Na sebe mal oblečenú mikinu. Žene sľúbil, že ju odprevadí k hotelu, mal s ňou ale celkom iné plány.

​Keď dvojica prechádzala cez park, muž na ženu vytiahol nôž. "Žena mu dala niekoľko desiatok dolárov. To mu ale nestačilo a nôž žene priložil ku krku a chcel od nej, aby ho orálne uspokojila," uviedol hovorca pražskej polície Jan Daněk. Miesto, kde k incidentu došlo, je takmer poloprázdne a volanie o pomoc by bolo márne. Policajti muža zatiaľ nevypátrali, preto prosia verejnosť o pomoc. Keďže je muž ozbrojený, polícia neodporúča, aby sa ho ktokoľvek pokúšal zadržať.Za krádež a znásilnenie hrozí mužovi 10 rokov za mrežami.

Chystal znásilnenie iba 13-mesačného dievčatka. Viac sa dozviete vo videu:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy