Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Druhý raz sa narodil: Vodičovi na D2 sa mikrospánok takmer stal osudným
Zdielať na

Druhý raz sa narodil: Vodičovi na D2 sa mikrospánok takmer stal osudným

LOZORNO / Na prvý deň v roku určite nezabudne vodič, ktorý havaroval vo večerných hodinách na D2. Pretože 1. januára sa znova narodil. K nehode došlo okolo pol ôsmej večer, na úseku v smere od Stupavy na české hranice.

​Podľa informácii z miesta, vodič mal po nehode tvrdiť, že dostal mikrospánok. "Vodič prechádzal uvedeným úsekom na Nissane Almera, pričom z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel s vozidlom do priekopy, kde narazil do betónového stĺpika. Následkom nárazu sa vozidlo po vystúpení vodiča vznietilo," povedala hovorkyňa KR PZ Bratislava Lucia Mihalíková.

Ľudia, ktorí sa po nehode zastavili na mieste, aby vodiča ratovali, sa čudovali, že sa muž dostal sám z auta a bez vážnejších zranení. "Na tiesňovú linku 155 nám polícia nahlásila horiace auto a jedného zraneného. Na miesto sme okamžite vyslali posádku RZP, ktorá muža ošetrila a s úrazom hlavy ho previezla do nemocnice," uviedla hovorkyňa OS ZZS SR Alena Krčová.

"Dychová skúška pre zdravotné ťažkosti vodiča vykonaná nebola. Na zistenie alkoholu v tele vodiča bol nariadený odber krvi. Škoda spôsobená dopravnou nehodou je v súčasnosti predmetom vyčísľovania. Okolnosti tejto dopravnej nehody objasňujú policajti diaľničného oddelenia PZ Malacky," dodala Mihalíková.

Archívnu reportáž o tragickej nehode na Zemplíne, kedy 33- ročná vodička osobného auta zrazila cyklistku, si môžete pozrieť tu: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy