Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Mladík po ďalšej brutálnej bitke v Bratislave skončil na JISke. Polícia pátra po viacerých mužoch
Zdielať na

Mladík po ďalšej brutálnej bitke v Bratislave skončil na JISke. Polícia pátra po viacerých mužoch

BRATISLAVA / Polícia naďalej pátra po páchateľovi, ktorý v nedeľu nadránom na Ventúrskej ulici v Bratislave napadol 26-ročného mladíka. Zranený muž je stále na jednotke intenzívnej starostlivosti.

Boli približne 4.00 hodiny nadránom. Skupina Slovákov a cudzincov, ktorých polícia bližšie nešpecifikovala sa dostala do konfliktu v jednom z podnikov na Ventúrskej ulici v bratislavskom Starom meste. Konflikt ukončil až fyzický útok na ulici. "V čase okolo 04:00 h mal jeden z cudzincov fyzicky napadnúť 26-ročného poškodeného, ktorý po jeho útoku spadol na zem. Následne mal útočník spolu s ostatnými cudzincami z miesta ujsť," informovala hovorkyňa KR PZ Bratislava Veronika Slamková.

 Zraneného mladíka previezli záchranári do nemocnice, kde sa ho ujali lekári. "Bol privezený s úrazom hlavy, podrobil sa operácii, zostáva hospitalizovaný na JISke, je v stabilizovanom stave," informovala hovorkyňa Univerzitnej nemocnice v Bratislave Eva Kliská. 

V súvislosti s týmto ďalším incidentom polícia pátra po viacerých mladých mužoch na fotografiách. Ako informovala polícia mohli by jej pomôcť objasniť pouličnú bitku. Napriek doterajšiemu pátraniu a zverejneniu fotografii sa im totožnosť osôb nepodarilo zistiť. "V tejto súvislosti vyzývame občanov k spolupráci. Akékoľvek informácie ktoré by polícii pomohli stotožniť osoby na priložených fotografiách nám oznámte na bezplatné číslo polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení," uviedla Slamková.

Predísť ďalšej bitke v centre mesta nepomohli ani sprísnené opatrenia polície. Posilnenie bezpečnosti v tejto časti Bratislavy je dlhodobou snahou štátnej i mestskej polície. Tá dokonca zriadila na obchodnej ulici aj policajnú stanicu, aby ich hliadky mohli v prípade potreby, čo najskôr zasiahnuť. Posilnené a dokonca zmiešané policajno vojenské hliadky na vianočných trhoch a ich okolí zriadilo aj krajské riaditeľstvo polície a to od začiatku adventného obdobia.

Pred pár dňami sa odohral v centre Bratislavy ďalší brutálny útok. O život prišiel cudzinec:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy