Zatiahnuté
10°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Muž vyčíňal v stánku na železničnej stanici, chytili ho až ľudia na zastávke
Zdielať na

Muž vyčíňal v stánku na železničnej stanici, chytili ho až ľudia na zastávke

ŽILINA / Naháňačke na žilinskej autobusovej stanici predchádzal incident v neďalekom podchode železničnej stanice. 39-ročný Dušan sa snažil chytiť muža, ktorý ho provokoval a poškodil mu stánok.

Dušan vraví, že netuší, prečo si ho muž-provokatér vyhliadol. Vraj, často, keď ide okolo, vulgárne mu nadáva a nezostane len pritom. "Chodí okolo z vlaku, ukazuje gestá, následne začne kopať do dverí," opísal správanie muža poškodený Dušan Bárdy. 

A neobišiel ho ani teraz. Dušan tvrdí, že keď znova vyčíňal, chcel za ním vyjsť von, aby mu dohovoril. Konfliktný muž však ušiel, no potom si to rozmyslel a vrátil sa naspäť. "Potom ako päsťou prerazil vitrínu, ktorá sa rozbila, som sa rýchlo obul a vybehol za ním. Naháňal som ho," pokračoval Dušan. 

Dušan dolapil útočníka na autobusovej stanici za pomoci ľudí. "Chcem poďakovať ľuďom, ktorí sa mu postavili do cesty," vyhlásil Dušan. Na miesto vyrazili aj mestskí policajti."Zadržaná osoba údajne napadla obsluhu rýchleho občerstvenia v podchode vedúcom z ulice Národná na Železničnú stanicu. Zadržaný útočník bol odovzdaný hliadke policajného zboru," povedal zástupca náčelníka mestskej polície Martin Matejko. "Na prípade intenzívne pracujeme a vykonávame všetky potrebné úkony a opatrenia za účelom jeho objasnenia, ako aj určenia právnej kvalifikácie skutku," vyjadril sa policajný hovorca Radko Moravčík. 

Dušan nám povedal, že ho viaceré incidenty v podchode železničnej stanice už natoľko znechutili, že premýšľa o tom, že prestane podnikať v malom stánku s občerstvením.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy