Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
VIDEO: Nezastaviteľný zlodej? Vo viacerých predajniach kradol fľaše, polícia po ňom pátra
Zdielať na

VIDEO: Nezastaviteľný zlodej? Vo viacerých predajniach kradol fľaše, polícia po ňom pátra

TOPOĽČANY / Zlodej vyčíňa v predajniach potravín a zrejme vo viacerých kútoch Slovenska. Zameriava sa predovšetkým na fľaše s alkoholom. Viackrát kradol aj v Topoľčanoch.

Do obchodu s potravinami prišiel zlodej za krátke obdobie kradnúť spolu až trikrát. Spôsobil pritom zhruba 600-eurovú škodu. Kamery zachytávajú zlodeja v priebehu troch dní. Muž v tmavom oblečení vo vetrovke prichádza k regálu fľaškami. Akoby sa nič nedialo si ich ukladá do tašky. "Opakovane odcudzil v jednej topoľčianskej predajni alkoholické nápoje v doposiaľ nezistenej hodnote," informovala policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

Aj s fľašami alkoholu zlodej odchádza cez vstup do predajne akoby sa nič nedialo. Páchateľa si však všimla zamestnankyňa bezpečnostnej služby a utekala za ním až k parkovisku. "Pracovníčka súkromnej bezpečnostnej služby sa pokúsila podozrivú osobu zadržať pri východe z predajne. Jemu sa však pod hrozbou násilia podarilo ujsť," opísala incident policajná hovorkyňa Čuháková. 

Muž tam nechal vozík a podľa našich informáciu na ňu údajne kričal, že ak sa k nemu priblíži zabije ju. Tašku s ukradnutým tovarom nechal napokon na parkovisku a ušiel. Podľa viacerých záznamov z kamier v tom istom obchode sa mu predtým dvakrát podarilo fľaše s alkoholom ukradnúť. "Predpokladáme, že podobným spôsobom už odcudzil tovar vo viacerých predajniach na viacerých miestach Slovenska," dodala policajná hovorkyňa Renáta Čuháková. 

Totožnosť zlodeja však polícia nepozná a prosí o pomoc pri pátraní. Ak by ste zlodeja z Topoľčian spoznali zavolajte na číslo 158.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy