Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
Muž mal fyzicky zaútočiť na manželku. Po príchode policajtov vykrikoval, že každého zabije
Zdielať na
Krimi

Muž mal fyzicky zaútočiť na manželku. Po príchode policajtov vykrikoval, že každého zabije

Zdroj: Polícia SR

KOCEĽOVCE / Na svoju manželku mal zaútočiť a rodine sa vyhrážať, že ju zabije. Takéto oznámenie prijala polícia v Košiciach v piatok popoludní na linke 158. Keď hliadka dorazila na miesto, muž bol zamknutý v izbe a spoza dverí kričal na zasahujúcich policajtov a rodinu. Vyhrážať sa začal aj mužom zákona.

Incident sa odohral v obci Koceľovce. 65-ročný muž mal pod vplyvom alkoholu niekoľkokrát fyzicky zaútočiť na svoju manželku a rodine sa vyhráža zabitím. Keď policajti dorazili do domu, muž bol zamknutý v izbe a vykrikoval na hliadku aj rodinných príslušníkov, aby okamžite odišli preč. Začal sa im dokonca vyhrážať, že ich zastrelí. "Jeden z rodinných príslušníkov mužom zákona potvrdil, že 65-ročný muž môže mať v izbe strelnú zbraň a dýku," košická informovala polícia. 

Policajti si okamžite privolali posily - dorazili PMJ-čkari a j Pohotovostný policajný útvar s vyjednávačom. Následne PMJ- čkari vošli aj so psovodom do domu. To ale započul podozrivý muž za dverami a z izby začal vykrikovať, že zabije a zastrelí každého, kto vstúpi do izby. "Muž nereagoval ani na opakované výzvy policajtov, aby upustil od protiprávneho konania. Vo vyhrotenej situácii bolo nevyhnutné okamžite konať," informovala ďalej polícia. 

Policajti ani sekundu neváhali a na izbe vykopli dvere. Muž sedel na posteli s rukami skrytými pod perinou. Policajti v zmysle zákona použili hrozbu služobnou zbraňou. Na to sa muž postavil z postele a snažil sa zaútočiť na policajtov a neustále opakoval, že ich pozabíja. Policajtom sa ho, aj cez jeho odpor, nakoniec podarilo spacifikovať. Muža už rieši príslušný policajný útvar. 

Pozrite si reportáž o hrozivom prípade. Žena sa vyhrážala svojim deťom:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy