Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Tragédia v Ružomberku. Z okna na siedmom poschodí vypadol 17-ročný futbalista
Zdielať na

Tragédia v Ružomberku. Z okna na siedmom poschodí vypadol 17-ročný futbalista

RUŽOMBEROK / Polícia preverovala okolnosti ranného nešťastia, pri ktorom zo siedmeho poschodia internátu vypadol v sobotu ráno 17-ročný chlapec. Polícia cudzie zavinenie vylúčila. Mladík podľa informácií TV JOJ v nemocnici zraneniam podľahol.

Podľa informácií TV JOJ z miesta nehody k tragédii malo dôjsť krátko pred deviatou hodinou ráno. Za doposiaľ nezistených príčin z okna internátu na siedmom poschodí vypadol 17-ročný mladík. Podľa záchranárov utrpel mnohopočetné zranenia, pri ich príchode však bol pri vedomí. 

Chlapca previezli do ružomberskej nemocnice, jeho stav bol však natoľko vážny, že zraneniam, žiaľ, podľahol. Polícia potvrdila, že nezistila cudzie zavinenie. 

Podľa zistení TV JOJ malo ísť o futbalistu MFK Ružomberok dorast. Chlapec sa so svojimi kamarátmi pripravoval na futbalový zápas, práve sa chystali odísť z internátu na štadión. Náhle však mal vybehnúť na najvyššie poschodie.

Zápas, ktorý mal byť o 11:00, pre túto tragédiu zrušili. Vedenie klubu si toto nešťastie nevie vysvetliť, ide vraj o talentovaného športovca. "Chlapci v kabíne neboli schopní nastúpiť, pretože sú to kamaráti, spolužiaci, takže sme sa dohodli so súperom aj s vedením na odložení tohto zápasu," uviedol manažér futbalového klubu Erik Kendera. 

"Čo sa mohlo stať, fakt netušíme. Včera na tréningu trénoval výborne, tréner ho pochválil, bol zaradený do základnej 11. je to reprezentant Slovenska," dodal Kendera. 

Pozrite si archívnu reportáž o podobnom prípade: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy