Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
VIDEO: Mladá žena (21) vyčíňala na BMW v uliciach Trnavy. Odniesli si to aj policajti
Zdielať na

VIDEO: Mladá žena (21) vyčíňala na BMW v uliciach Trnavy. Odniesli si to aj policajti

TRNAVA / Mladá vodička cez víkend vyčíňala v uliciach Trnavy. S autom narazila do auta idúceho pred ňou a potom, čo sa ju snažil vodič zastaviť, narazila aj doňho. O pár metrov ďalej znova nezvládla riadenie a narazila do ďalšieho auta. Tu sa jej vyčínanie ale neskončilo, odniesli si to aj policajti. Vodička sa tak v pondelok postavila pred súd, kde nestrávila ani 15 minút. Z pojednávacej miestnosti už ale s úsmevom na tvári nevychádzala.

21-ročná Trnavčanka jazdila na aute značky BMW 320 po uliciach Trnavy. V križovatke narazila do auta Škoda Roomster, ktoré išlo pred ňou. Keď sa ju vodič snažil zastaviť, tým že sa postavil pred jej auto, vodička doňho narazila a následne pokračovala v jazde ďalej cez Ulicu Hornopotočnú. Tu ale vošla do zákazu. Očividne ale opäť nezvládla riadenie a narazila do ďalšieho zaparkovaného auta. 

Na miesto dorazila hliadka PMJ, ktorá dala žene fúkať. Dychová skúška prvýkrát ukázala, že má 0,99 mg/l a neskôr 0,90 mg/l alkoholu v dychu, čo je asi 1,9 promile. Tu sa jej skutočné vyčíňanie ale len začalo. Mladá žena začala byť k policajtom vulgárna. "Počas zákroku pľula na policajtov a kopala do nich. Za použitia pút ju policajti nakoniec eskortovali do cely policajného zaistenia,"  informovala polícia. 

Po vytriezvení ju poverený policajt obvinil z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a spis predložil v takzvanom super rýchlom konaní na súd. "Vodiča, ktorý sa ju snažil zastaviť, ošetrili po incidente jednorazovo v nemocnici," informovala ďalej policajná hovorkyňa Mária Linkešová. Pred súd sa postavila hneď v pondelok. V pojednávacej miestnosti si verdikt vypočula za približne 10 minút. V prípade sa ale pojednávalo len vo veci ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Sudca jej nakoniec vymeral trest 1 rok za mrežami s 30-mesačnou podmienkou a zákaz činnosti viesť akékoľvek motorové vozidlo po dobu 4 rokov. 

Pozrite si reportáž o chodcovi, ktorý mal skákať pred autá. Prípad sa udial v Medzilaborciach: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy