Oblačno
Bratislava
Rudolf
17.4.2024
Protidrogový zásah pred očami desiatok ľudí. Medzi zadržanými skončil aj niekdajší černákovec Sklíčko
Zdielať na

Protidrogový zásah pred očami desiatok ľudí. Medzi zadržanými skončil aj niekdajší černákovec Sklíčko

BANSKÁ BYSTRICA / Priamo v centre Banskej Bystrice sa pred očami desiatok okoloidúcich odohrala policajná razia. Na zemi skončili spútaní traja muži. Jedným z nich je aj niekdajší černákovec prezývaný Sklíčko. Kriminalisti zaistili podozrivé látky a všetko je už na expertíze.

Zásah prebehol priamo na ulici v centre mesta, pred očami desiatok náhodných okoloidúcich. Tí sa tak stali svedkami policajnej razie zameranej na drogy.

Troch mužov zadržali kriminalisti priamo na parkovisku, prekvapili ich pri predávaní drogy. Jedným z mužov, ktorý skončil spútaný, je aj bývalý Černákovec s prezývkou Sklíčko.

Všetci traja sedeli na zemi s putami na rukách. Parkovisko zatiaľ obsadili policajti aj záchranári, na niekoľko metrovej ploche sa rozložili kriminalisti a zaisťovali stopy.

Medzi vecami, ktoré u zadržanej trojice našli, je aj sušená rastlina, zatavená striekačka s podozrivou látkou, finančná hotovosť a papierové skladačky.

Zaistené drogy poslali na expertízu 

Zaistené látky už poslali na expertízu. "Zaistené boli podozrivé látky, ktoré boli zaslané na expertízne skúmanie, pričom predbežná expertíza potvrdila prítomnosť metamfetamínu a tiež THC," potvrdila hovorkyňa KR PZ BB Petra Kováčiková. 

Všetkých troch zadržaných predviedli na policajné oddelenie. 53 ročného muža, u ktorého našli drogy, už aj obvinili. "V tomto prípade bolo začaté trestné stíhanie pre zločin drogovej trestnej činnosti, z ktorého už bolo vznesené obvinenie 53 ročnému banskobystričanovi. Prípad je ďalej v štádiu vyšetrovania," zhodnotila Kováčiková. 

Pozrite si aj autentické zábery z podobnej policajnej razie: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy