Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Žena na ulici žobrala polonahá aj s dieťaťom. Policajti žiadali pomoc od otca, neúspešne
Zdielať na
Krimi

Žena na ulici žobrala polonahá aj s dieťaťom. Policajti žiadali pomoc od otca, neúspešne

Zdroj: fb - policie České republiky

PARDUBICE / Mestskí policajti museli v Pardubiciach riešiť naozaj kuriózny prípad. Žena pod vplyvom alkoholu polonahá žobrala na ulici. To ale nie je všetko, so sebou mala aj malé dieťa. Keď hľadali policajti pomoc u otca dieťaťa, nepochodili. Pomôcť musel až starý otec.

O prípade informovali pardubickí mestskí policajti na svojej stránke. Počas víkendu sa im naskytol nepríjemný pohľad. Opitá žena, na polovicu vyzlečená žobrala na ulici aj so svojím dieťaťom predškolského veku. Plačúce dieťa si všimla jedna z okoloidúcich, ktorá dieťa okamžite vzala do rúk a odviedla do tepla. Potom čo sa žena postarala o dieťa, zavolal na linku mestskej polície. Na miesto okamžite smerovala hliadka. 

"Matka túto rolu evidentne vôbec nezvládla. V dychu mala viac ako tri promile alkoholu. Hliadka teda zistila kontakt na ďalšieho zákonného zástupca, otec bol ale v podobnom stave," informovala MP Pardubice. Dieťaťa sa bohužiaľ nemohol ujať ani on, policajti tak museli hľadať ďalšiu zodpovednú osobu.  "Nakoniec sa hliadke podarilo zohnať starého otca, ktorý prišiel na miesto a vyzdvihol si svoju dcéru aj s dieťaťom," dodala mestská polícia. 

Situáciu teraz bude riešiť odbor sociálno-právnej ochrany detí. 

Pozrite si reportáž o žene, ktorá opitá viezla 8-ročného chlapca: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy