Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
V Prešove došlo ku zrážke dvoch áut. Vodič tvrdí, že nevidel
Zdielať na

V Prešove došlo ku zrážke dvoch áut. Vodič tvrdí, že nevidel

PREŠOV / Dve autá sa v nedeľu zrazili v Prešove. V jednom z nich sedeli aj malé deti. Vinník na križovatke s protihlukovou stenou zjavne nerešpektoval stopku. Po nehode tvrdil, že prichádzajúce auto nevidel.

Stalo sa to na štvorprúdovke pod prešovskou Kalváriou. Auto, ktoré vychádzalo z vedľajšej cesty, nedalo prednosť autu idúcemu po hlavnej ceste. V ňom sa viezla mladá rodinka s malými deťmi. Našťastie sa nikomu nič vážne nestalo.

"Po príjazde na miesto zásahu bolo zistené, že vo vozidle sa nachádza 5 osôb, z toho dve deti," priblížil veliteľ zásahu HaZZ Prešov Peter Lukáč. 

Cesta bola na nejaký čas úplne neprejazdná, autá museli daný úsek obchádzať po bočných uličkách.

Vodič, ktorý vychádzal z vedľajšej cesty, na ktorej je STOPka priznal, že je na vine. Bránil sa však tým, že auto prichádzajúce po hlavnej ceste nevidel. "Ja som na vine, ale ja som ho nevidel vôbec, absolútne," argumentoval vodič osobného auta. 

Nejde o prvú nehodu 

Odkedy sú tu proti hlukové steny, sa tu stala už nejedna nehoda. No miestni hovoria, že stačí rešpektovať dopravné značenie a byť viac opatrný. 

"Tu boli inžinieri a skúšali, chyba je na vodičovi, nedáva pozor. Ja sám tadiaľ chodím, zastavím, pohnem meter dopredu a vidím krásne cestu," vysvetlil miestny obyvateľ. 

Vodič vyčíňal v uliciach Prešova. Jeho kaskadérske kúsky zastavili až policajné hliadky: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy