Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Polícia vyhlásila celoštátne pátranie po Petrovi. V Banskej Bystrici zaútočil na mladú ženu
Zdielať na

Polícia vyhlásila celoštátne pátranie po Petrovi. V Banskej Bystrici zaútočil na mladú ženu

BANSKÁ BYSTRICA / Polícia zverejnila fotografiu 22-ročného Petra, ktorý na banskobystrickom námestí s nožom v ruke zaútočil na mladú dievčinu. Ľudmilu s vážnym poranením v oblasti krku operovali v tamojšej nemocnici. Mladík, ktorý sa s obeťou poznal, je stále na úteku. Polícia posilnila hliadky v celom meste.

Polícia po 22-ročnom Petrovi pátra od nedele, vyhlásili po ňom celoštátne pátranie. V meste posilnili hliadky. Podľa polície má zrejme mladík psychické problémy a môže tak byť nevyspytateľný. Pokiaľ ste muža na fotografii videli alebo o jeho pohybe viete viac, kontaktujte políciu. 

Mladík zaútočil na Ľudmilu na námestí, keď sa s príbuznými vracala z cirkevného zhromaždenia. Jeho pohyb zachytili aj priemyselné kamery. Peter kráčal pár metrov za skupinkou, potom sa náhle za Ľudmilou rozbehol a nožom jej spôsobil vážne poranenie krku. Mladá žena útočníka spoznala a jeho meno povedala polícii. 

Mala s ním dlhodobejšie problémy a mladého muža videli ešte v nedeľu, ako sa pohybuje okolo domu, kde Ľudmila býva s rodičmi. Polícia začala trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy v štádiu pokusu. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy