Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
V Bratislave vypukol obrovský požiar. V provizórnom prístrešku uhorela jedna osoba
Zdielať na

V Bratislave vypukol obrovský požiar. V provizórnom prístrešku uhorela jedna osoba

BRATISLAVA / V piatok v nočných hodinách zasahovali v Podunajských Biskupiciach záchranné zložky. Za budovami totiž horel trávnatý porast. V plameňoch sa ocitol aj provizórny prístrešok a požiar sa do štatistík zapíše ako tragický.

Bolo krátko pred ôsmou hodinou večer, keď dostali hasiči hlásenie, že na Dvojkrížnej ulici v Podunajských Byskupiciach horí. Plamene bolo vidieť aj spoza budovy. K požiaru ihneď vyrazili a zakrátko prišli aj policajti. "Bolo zistené, že nejde o požiar porastu, ale o požiar provizórneho prístrešku," informovala hovorkyňa hasičov Zuzana Farkasová.  Hasiči po príchode na miesto dostali požiar rýchlo pod kontrolu. Po následnom prezretí objektu zistili, že sa tam nachádza obhorené ľudské telo.  "Po likvidácii udalosti odovzdali miesto príslušníkom polície na ďalšie vyšetrovanie," pokračovala hovorkyňa hasičov. 

Či išlo o muža alebo ženu nevedeli zistiť. Všetko, čo by mohlo určiť totožnosť osoby totiž zhorelo tiež. "Obhliadajúci súdny lekár z dôvodu rozsiahlych popálenín na tele nevedel na mieste učiť príčinu smrti. Z uvedeného dôvodu bola pre zistenie presnej príčiny smrti nariadená pitva," dodala hovorkyňa polície Veronika Slamková. 

Pozrite si prípad o mužovi, ktorý uhorel v letnej kuchyni:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy