Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Po zrážke dodávok prišli o život dvaja ľudia. Zasahovať musel aj vrtuľník
Zdielať na

Po zrážke dodávok prišli o život dvaja ľudia. Zasahovať musel aj vrtuľník

DVORNÍKY / Po nehode dvoch dodávok jednu z nich zachvátili plamene. Stalo sa to na ceste v obci Dvorníky neďaleko Hlohovca. Náraz bol tak silný, že dve osoby z vozidiel svojim zraneniam podľahli. Na mieste zasahovali aj leteckí záchranári, ktorí vrtuľníkom previezli ďalšiu vážne zranenú osobu do nemocnice.

"Ťažko zranenej osobe hasiči poskytli predlekársku prvú pomoc a asistovali leteckej záchrannej zdravotnej službe pri naložení pacienta do vrtuľníka," informovala hovorkyňa hasičov Júlia Kedrová. "30-ročného muža odviezol vrtuľník s vážnymi poraneniami viacerých oblastí tela do Fakultnej nemocnice v Nitre," informoval ďalej hovorca operačného strediska záchranárov Jozef Minár.  

34-ročný vodič z Horných Salíb a jeho o dva roky mladší spolujazdec z Bojničiek v druhej dodávke toľko šťastia pri nehode nemali. Aj napriek rýchlemu zásahu hasičov ako aj záchranárov, zomreli na mieste nehody. 

Hasiči požiar vozidla zlikvidovali a unikajúce prevádzkové kvapaliny zasypali sorbentom. "Vodiči pozor, kvôli vážnej dopravnej nehode je uzatvorený úsek cesty II/507 medzi Dvorníkmi a Vinohradmi nad Váhom," informovali v čase nehody trnavskí policajti. "K nehode došlo pravdepodobne tak, že vozidlo Piaggo prešlo do protismeru , kde sa zrazilo s Fiatom Ducato," vyjadrila sa policajná hovorkyňa Martina Kredatusová. 

Pri tragickej nehode zomrel 81-ročný muž. Viac v reportáži TU:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy