Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Vodičke do cesty vošlo auto z protismeru! Jej matka bojuje v nemocnici o život a otec zomrel
Zdielať na

Vodičke do cesty vošlo auto z protismeru! Jej matka bojuje v nemocnici o život a otec zomrel

MICHALOVCE / Tragická čelná zrážka na výjazde z Michaloviec. Vodič Peugeota náhle prešiel do protismeru, kde sa zrazil s Volkswagenom. O život prišiel otec vodičky, jej matka v nemocnici bojuje o život.

Na frekventovanej ceste došlo k čelnej zrážke dvoch áut. Zraneným prišli na pomoc všetky záchranné zložky. "Vodič na motorovom vozidle továrenskej značky Peugeot 407 jazdiaci v smere od Sobraniec na Michalovce prešiel do protismeru, kde došlo k čelnej zrážke s motorovým vozidlom značky Volkswagen," informuje riaditeľ ODI Michalovce Ján Varga. 

Vo Volkswagene sa viezla vodička spolu so svojimi rodičmi. Po príchode hasičov sa celá posádka nachádzala už mimo havarovaného vozidla. "Dve osoby boli pri vedomí, jeden starší pán bol v bezvedomí. Všetky tri osoby boli naložené do vozidiel rýchlej zdravotnej pomoci a odvezené na ošetrenie do Michaloviec," uviedol veliteľ zásahu hasičov Ján Kalanin. 

"Spolujazdec utrpel ťažké zranenia, ktorým v nemocnici podľahol. Vodička utrpela bližšie nešpecifikované zranenia a ďalšia osoba prepravujúca sa v tomto vozidle utrpela ťažké zranenia," potvrdil Varga. 

Vodič peugeota sa pri nehode zranil iba ľahko. Záchranári ho ošetrili na mieste. K príčine zrážky sa na kameru vyjadriť nechcel, no mimo nej povedal, že ho počas jazdy oslepilo slnko."Alkohol u vodičov zistený nebol. Vodičovi podozrivému zo zavinenia dopravnej nehody bol odobratý biologický materiál na zistenie prítomnosti omamných a psychotropných látok," dodal Varga. 

Nehodu na mieste prevzal policajný vyšetrovateľ. Okolnosti tragickej zrážky bude zisťovať aj za účasti znalca z odboru dopravy.

Pozrite si archívnu reportáž o nedávnej nehode: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy