Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Strhol volant, lebo sa chcel vyhnúť zrážke. Vodič Fábie narazil do čerešne a skončil s autom na boku
Zdielať na

Strhol volant, lebo sa chcel vyhnúť zrážke. Vodič Fábie narazil do čerešne a skončil s autom na boku

RUŽOMBEROK / Chcel zabrániť čelnej zrážke, a tak strhol volant a narazil do stromu. Fábia vyvrátila mladú čerešňu a prevrátila sa nabok. Ranná nehoda v Ružomberku sa našťastie zaobišla bez zranení.

K dopravnej nehode došlo na ceste vedľa zimného štadióna, bolo po siedmej hodine ráno. "Chcel som sa vyhnúť protiidúcemu vozidlu, ktoré vošlo do mojej jazdnej dráhy, tým, že je tá cesta zúžená," opísal udalosti vodič havarovaného vozidla.

​Napriek tomu, že vodič Peugeota mal medzi výkopmi priestor, kde mohol zastaviť a dať Fábii prednosť, on pokračoval v jazde. Keby vodič Fábie nestrhol volant, autá by sa čelne zrazili. "Narazil som do obrubníka, ten ma vymrštil do čerešne, ktorú som strhol, zastavil som sa na druhej čerešni a auto sa prevrátilo so mnou," povedal vodič Fábie. 

Vyvrátená čerešňa dopadla priamo na chodník. Vodičovi pomáhali viacerí okoloidúci svedkovia. Auto zabezpečili proti vzniku požiaru a prevrátili späť na kolesá ružomberskí hasiči. Policajti miesto nehody zdokumentovali, následky odpracú technické služby mesta. Pri rannej kolízii sa našťastie nikto nezranil.

V Banskej Bystrici vodička skončila s autom v reštaurácii:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy