Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Tragická nehoda pri Humennom: 34-ročný muž podľa informácií TV JOJ vyletel z cesty
Zdielať na

Tragická nehoda pri Humennom: 34-ročný muž podľa informácií TV JOJ vyletel z cesty

HUMENNÉ / Na východe Slovenska popoludní vyhasol život 34-ročného muža. K nehode došlo na ceste medzi Humenným a obcou Brestov. Muž vyletel s autom z cesty. Auto skončilo na streche. Ako k nehode došlo, zatiaľ, známe nie je. Vodiči vidia príčinu tragédie v zle urobenom asfalte.

Keď policajti vodičom v kolóne oznámili, že cesta bude viac ako dve hodiny neprejazdná všetci tušili, že to neveští nič dobré. Na pomoc prišli dve posádky hasičov a aj záchranári. Bol to boj o mladý život. 

Muž bol vo vozidle sám. Po prejazde zákrutou auto skončilo mimo cesty prevrátené na streche. Vodič zostal vo vozidle zakliesnený. Na mieste zasahovali dve posádky záchranárov. Napriek veľkej snahe sa muža zachrániť nepodarilo. "Muž utrpel ťažké zranenia, ktoré neboli zlúčitelné so životom. Privolaný lekár musel konštatovať existus," informovala hovorkyňa záchranárov Katarína Načiniaková. Policajti v prípade začali trestné stíhanie vo veci usmrtenie. Až ďalšie úkony dajú odpoveď na otázku, prečo sa cesta muža, ktorý mal celý život pred sebou, skončila práve tu.

Polícia sa k prípadu oficiálne, zatiaľ, nevyjadrila. Správu budeme aktualizovať. 

K vážnej nehode došlo aj v Pichne. Vodič vyletel z auta: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy