Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Dráma v Pezinku. Barmanka mužovi odmietla naliať, hodil po nej stoličku
Zdielať na

Dráma v Pezinku. Barmanka mužovi odmietla naliať, hodil po nej stoličku

PEZINOK / Práca ľudí v pohostinstvách je niekedy veľmi nebezpečná. V Pezinku chcel muž pod vplyvom alkoholu hodiť na barmanku ťažkú stoličku. Ochránil ju však drevený pult. Muž vo výtržníctve pokračoval, až kým sa sám nezranil a skončil v rukách záchranárov.

Podľa výčapníčky do pohostinstva prišiel muž v podnapitom stave. Nepáčilo sa mu, že mu nechcela naliať alkohol. "Začal do všetkého kopať a rozbíjať, ja som mu povedala Ondro prestaň, chovaj sa slušne, poznáme sa od malička, správaj sa slušne, nerob zle. Ja som tu v krčme, ja si môžem robiť čo chcem," opisuje udalosti barmanka Dana. 

Výtržník chytil do rúk ťažkú drevenú stoličku a hodil na bar. "Ja som sa bála, aby do mňa nehodil. Ja som zatvorila dvere a on päsťou vrazil do toho skla," pokračuje Dana. 

Muž rukou rozbil sklenenú výplň na dverách a zranil sa. Pani Dana zavolala na mestskú políciu. "Po príchode na miesto oznamu bolo zistené, že pred uvedenou prevádzkou leží na zemi neznámy mladý muž, ktorý mal značné poranenie na pravej ruke," informoval mestský policajt Igor Štrbík. 

Mestskí policajti mužovi poskytli prvú pomoc a privolali príslušníkov obvodného oddelenia."Volala som záchranku, lebo tu bolo plno krvi," vraví barmanka. Podľa hovorcu policajti okresného riaditeľstva Michala Szeiffa vec vyriešili na mieste. "K fyzickému útoku nedošlo a rovnako nebolo v tomto prípade podané žiadne trestné oznámenie," potvrdil. 

Pozrite si archívnu reportáž o podobnom prípade: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy