Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Bizarná situácia na lávke pre chodcov: TV JOJ zisťovala ako sa tam vodič s autom ocitol
Zdielať na

Bizarná situácia na lávke pre chodcov: TV JOJ zisťovala ako sa tam vodič s autom ocitol

MALACKY / Nestačili sa čudovať. Obyvatelia Malaciek sa prizerali na bizarnú jazdu vodiča. Ten pravdepodobne len zablúdil, keď s autom skončil na lávke pre chodcov. Video, na ktorom je vidieť, ako sa šofér s vozidlom snaží dostať z úzkeho priestoru, okamžite obletelo internet. Vodiča už rieši polícia. TV JOJ zisťovala, ako je možné, že sa vodič na tomto mieste ocitol.

Cesta vozidla na lávku sa začala keď šofér vošiel do parku napriek zákazu. Následne prešiel celý zámocký park, približne 1 kilometer, až sa dostal na nadjazd pre chodcov – do takzvaného slimáka. "Zo záberov je už na prvý pohľad jasné, že sa jedná o park, že toto nie je dopravná komunikácia a vodič by si mal všimnúť aj dopravnú značku, ktorá tam bola. Pretože je tam značka zákaz vjazdu a to je značka, ktorú treba rešpektovať," vyjadril sa k situácií dopravný konzultant Igor Dolanský. 

Priestor na lávke bol pre šoféra s partizánskym evidenčným číslom taký úzky, že s vozidlom nevedel zísť dolu, preto musel z miesta vycúvať. Tento manéver mu trval asi 5 minút. 

Policajti muža identifikovali na základe evidenčného čísla, ktoré bolo jasne čitateľné z kamier mestskej polície. Prípad si prevzali štátni policajti, vodiča pravdepodobne pokuta neminie. "Môžeme potvrdiť, že vami uvedeným prípadom sa už zaoberajú policajti OR PZ v Malackách,"  informoval policajný hovorca Michal Szeiff. Podľa dopravného konzultanta nejde o nič nezvyčajné, pokiaľ ide o šoférov jazdiacich na neznámych miestach. "Pokiaľ sa jedná o vodiča, ktorý sa pohybuje v neznámom prostredí, čo bol i tento prípad, tak myslím si, že by bolo treba ešte viac zvýšiť pozornosť, aby sa takéto situácie nestávali, lebo nie vždy to skončí bez následkov, niekedy skutočne môže mať takýto počin vodiča tragické následky," dodal Dolanský. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy