Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Líder OĽaNO Igor Matovič mal nehodu na diaľnici
Zdielať na

Líder OĽaNO Igor Matovič mal nehodu na diaľnici

Zdroj: SITA

BRATISLAVA / Poslanec Igor Matovič havaroval. Šéf hnutia Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti predpoludním šoféroval v smere z Trnavy do Bratislavy. K stretu viacerých áut došlo na úrovni Bernolákova. O incidente poslanec informoval na sociálnej sieti, no podrobnosti opísal aj pre TV JOJ.

Igor Matovič nestihol prísť na čas do práce. Jednak mal plánovanú tlačovú besedu, ale zamrzelo ho aj to, že zmeškal viaceré hlasovania v parlamente. Dorazil tam až po odovzdaní svojho auta v servise."Nuž aj taký je život," napísal vo svojom statuse Igor Matovič. 

Práve v národnej rade televízií JOJ k incidentu poskytol rozhovor. Povedal, že najazdil už viac ako milión kilometrov, no toto je jeho prvá havária. Zážitok z diaľnice opísal takto. "Zrazu zápcha, dobrzďujem, išiel jak blázen a do mňa buchol. So mnou to až tak nepohlo, on nadskočil asi meter ale nič príjemné," opísal. 

Asi hodinu a pol sa na diaľnici v dôsledku tejto havárie tvorili kolóny. K zraneniam nedošlo. Polícia však žiadne informácie neposkytuje, keďže nejde o dopravnú nehodu, ale len o škodovú udalosť. Poslanec pre televíziu JOJ ďalej uviedol, že v servise škodu na jeho aute odhadli na približne 10 tisíc eur.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy