Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Pod Prístavným mostom našli mŕtvu 52-ročnú ženu. Ležala tam asi deň
Zdielať na

Pod Prístavným mostom našli mŕtvu 52-ročnú ženu. Ležala tam asi deň

BRATISLAVA / Od pol pása dolu vyzlečená a mŕtva. Tak ležala 52-ročná Anna pod prístavným mostom v Bratislave. V drevenom prístrešku bola asi deň. Presnú príčinu smrti policajti vyšetrujú.

Päťdesiatdvaročná Anna žila v provizórnom drevenom prístrešku pod stromom, hneď vedľa železničnej trate asi dva roky. Ona aj jej druh boli bezdomovci a podľa iných ľudí bez domova, korí bývajú priamo mostom len na matracoch, boli veľmi kamarátsky. Dokonca ich často navštevovali, no v nedeľu krátko po piatej hodine podvečer sem mierili policajti a záchranári. Žena bola mŕtva.

Annu našiel jej druh. Keďže nedýchala, ihneď zavolal záchranné zložky, no pomôcť jej už, žiaľ, nikto nedokázal. "Ohliadajúci súdny lekár na mieste cudzie zavinenie nevylúčil ani nepotvrdil. Pre zistenie presnej príčiny smrti bola nariadená pitva," uviedla policajná hovorkyňa Veronika Slamková.

Podľa informácií TV JOJ žena ležala v neprirodzenej polohe. Oblečenú mala mať len košeľu a od pása dole bola nahá. Jej druh Michal, bol podľa ich kamarátov, asi štyri dni mimo príbytku, keď sa vrátil, Anna už nežila. Údajne v tej časti, počas jeho neprítomnosti, videli nejakého iného muža. "To je dosť možné, oni tam chodia viaceré návštevy k nim," uviedol muž, ktorý v tej oblasti tiež prebýva.

O tom, čo sa presne stalo a o tom ako žena zomrela, je ešte predčasné hovoriť. Vyšetrovanie je totiž na začiatku a u ženy bola nariadená pitva. "Poverený príslušník začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia," uviedla Slamková.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy