Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Adrenalínová zábava skončila tragickou smrťou. Pomôcť mu už nedokázali
Zdielať na

Adrenalínová zábava skončila tragickou smrťou. Pomôcť mu už nedokázali

SKALICA / Približne pred dvoma týždňami mal prísť do skalickej nemocnice mladík s úrazom hlavy. Údajne sa zranil pri páde z auta. Nakoniec ho museli urýchlene prevážať do bratislavskej nemocnice. Mladík sa mal zraniť na letisku pri Trnovci v Skalickom okrese. 25-ročný Dušan nakoniec svojim zraneniam podľahol.

Pondelok 19. augusta. Dušan mal so svojim kamarátom prísť autom na letisko. Odtiaľ ho už mal kamarát zobrať do skalickej nemocnice s úrazom hlavy. Lekárom mal povedať, že spadol z auta. Vtedy ešte netušil, aká je situácia vážna. Policajti mali vec na mieste preveriť a podľa vyjadrení malo ísť o úraz bez cudzieho zavinenia.

Nariadený bol okamžitý letecký transport 

Lekári mu mali podľa polície nariadiť okamžitý transport do jednej z bratislavských nemocníc. Jeho stav sa však cestou skomplikoval a zasahovať museli aj leteckí záchranári.

"Leteckí záchranári si na letisku v Holíči prevzali od posádky rýchlej lekárskej pomoci do svojej starostlivosti 25-ročného pacienta s vážnym úrazom hlavy. Po doplnení liečby a preložení na palubu vrtuľníka bol v umelom spánku letecky transportovaný do Univerzitnej nemocnice Bratislava – Kramáre," približuje Zuzana Hopjaková, hovorkyňa leteckých záchranárov. 

"Naši lekári robili všetko pre jeho záchranu. Po štyroch dňoch hospitalizácie bol prevezený do iného zdravotníckeho zariadenia mimo Bratislavy," dodala Eva Kliská, hovorkyňa Univerzitnej nemocnice v Bratislave. 

Bol veľkým milovníkom adrenalínu 

Podľa informácií TV JOJ od zdroja blízkeho k vyšetrovaniu bol 25-ročný Dušan milovník adrenalínu. V tom čase, ako kamarát šoféroval, mal byť na kapote aute. Mal spadnúť, udrieť si hlavu a nakoniec skončiť na zemi. Podľa našich informácií chceli túto zábavku nakrútiť na video, ktoré by po čase mohla získať polícia.

Je pravdepodobné, že za toto nešťastie by v tom prípade mohol byť zodpovedný vodič auta. "V prípade, že sa potvrdí, že k zraneniu a následnému úmrtiu osoby prišlo z dôvodu cudzieho zavinenia, polícia bude vo veci konať v zmysle trestného zákona," vysvetľuje trnavská krajská hovorkyňa policajtov Mária Linkešová. 

Náraz do zvodidiel stál ženu život. Vymrštilo ju na čelné sklo, keďže nemala zapnutý pás. Viac vo videu: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy