Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Dievča muselo otcovi (40) privolať v lese pomoc. Zachrániť sa ho už nepodarilo
Zdielať na

Dievča muselo otcovi (40) privolať v lese pomoc. Zachrániť sa ho už nepodarilo

ROVNÉ / Obrovský žiaľ prežíva rodina z obce Rovné. 40-ročný muž sa vybral do lesa aj so svojou 7-ročnou dcérou. Práve statočné dievčatko privolalo milovanému otcovi pomoc. Záchranári bojovali o jeho život viac ako pol hodinu, žiaľ, nepodarilo sa im ho zachrániť.

Nešťastie sa stalo popoludní, asi tri kilometre nad obcou Rovné v mimoriadne náročnom teréne. "Jednotka OR HAZZ Humenné bola privolaná na technický výjazd k pacientovi, o ktorom sme nevedeli v akom je stave," informoval  Eduard Atilla Becz, veliteľ zásahu hasičov. Záchranári by sa so sanitkou do nedostupného terénu pre množstvo blata nedostali. S transportom im pomohli hasiči. "K pacientovi sme sa dostali, doviezli a transportovali sme tam aj rýchlu záchrannú službu," pokračoval Becz. 

Podľa ich slov sa muž nachádzal za volantom traktora. Desiatky minút sa ho záchranári snažili oživovať. "Začalo sa oživovať a po 30 minútach už lekár musel skonštatovať smrť," dodal veliteľ hasičov Becz. "Polícia začala v danej veci trestné stíhanie pre prečin usmrtenia," informoval policajný hovorca Igor Pavlik. Čo presne bolo príčinou úmrtia a za akých okolností k nemu došlo, vyšetruje polícia.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy