Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Kukláči zadržali Ludvika (36). V záhrade za domom mal pestovať marihuanu
Zdielať na

Kukláči zadržali Ludvika (36). V záhrade za domom mal pestovať marihuanu

SVEDERNÍK / Skoro ráno zadržali žilinskí policajti v rodinnom dome vo Svederníku 36-ročného muža. Putá mu nasadili potom, čo pri prehliadke domu a predovšetkým záhrady našli v kvetináčoch zakázané rastliny.

Ludvika (36), ktorý žije v starej drevenici policajti prekvapili ráno o piatej. V dome s ním bola v tom čase aj jeho partnerka. "Som sa aj zľakla veru. Skoro som odpadla," uviedla Ludvikova partnerka. 

Drevenicu prezreli a prehľadali aj záhradu, v kvetináčoch za domom našli rastliny, ktoré už na prvý pohľad vyzerali ako marihuana a mali aj svoju špecifickú vôňu. "Sem tam si to dal. Ja neviem, čo s tým robí, sem tam si to zapálil a aj si to sadil," potvrdila Ludvikova partnerka. Niektoré z rastlín boli vysoké takmer 1,5 metra. "On mal tie semienka a takto mu to vyrástlo. To máte ako burinu, kvet alebo čo," doplnila partnerka. 

Rastliny kriminalistický technik nafotil a následne ich v papierových vreciach odniesol do auta. "Policajti zadržali 36-ročného muža, s ktorým v súčasnej dobe vykonávajú procesné úkony," informoval Radko Moravčík hovorca KRPZ Žilina.

Ludvika zatiaľ neobvinili, vyšetrovanie je ale iba na začiatku. Rastliny zašlú policajti na expertízu

Súvisiace články

Najčítanejšie správy