Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Nabúrala, vycúvala a s vytekajúcim olejom pokračovala v jazde. Policajti u vodičky zistili požitie alkoholu
Zdielať na

Nabúrala, vycúvala a s vytekajúcim olejom pokračovala v jazde. Policajti u vodičky zistili požitie alkoholu

KYSUCKÉ NOVÉ MESTO / Vodička (46) narazila v sobotu večer do zábradlia. Podľa svedkov však vycúvala a pokračovala ďalej v ceste. Z auta jej vytekal olej a zrejme aj brzdová kvapalina. Vodičku nakoniec zadržali policajti. Namerali jej alkohol.

Dana podľa svedka, ktorý celú nehodu videl smerovala z mesta, nezvládla ale ľavotočivú zákrutu. Vodička vyšla na obrubník, na chodník a následne narazila do zábradlia. Len chvíľu pred tým tadiaľ prešli chodci. "Veľa nechýbalo, minula ich o dva metre," potvrdil svedok nehody. "Podľa doposiaľ zistených informácií mala 46-ročná vodička spôsobiť dopravnú nehodu v Kysuckom Novom Meste," informovala Jana Balogová, hovorkyňa KR PZ Žilina.

Svedok zostal v šoku, keď videl čo po náraze šoférka urobila. "Odtiaľ cúvla, vybrala sa k chalupám, kde vyšla na trávnik, ohla tu označovač napätia a pokračovala si to ďalej do Dubia, odkiaľ asi pochádza," opísal udalosti svedok. Aj keď jej zábradlie rozbilo a prerazilo čelné sklo, šoférovala ďalej. "Keby bol vedľa nej niekto, tak ten je nebohý," dodal svedok. 

Z nabúraného auta vystúpila asi kilometer od nehody, keď jej už auto, z ktorého vytiekol olej aj brzdová kvapalina, zastavilo. "Po spôsobení dopravnej nehody mala z miesta odísť. Vzápätí bola políciou vypátraná a následne bola u nej vykonaná dychová skúška s pozitívnym výsledkom," povedala Jana Balogová. "Pôsobila navonok, že má dosť vypité," dodal svedok. 

V Košiciach opitá žena vbehla rovno pod auto:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy