Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Kukláči vtrhli do bytu v Bytči. Razia mala súvisieť s drogovou činnosťou
Zdielať na

Kukláči vtrhli do bytu v Bytči. Razia mala súvisieť s drogovou činnosťou

BYTČA / Vo štvrtok večer vtrhli kukláči do jedného z bytov v Bytči. V paneláku ľudia už dlhšiu dobu riešili hluk, ktorý sa mal šíriť z bytu predovšetkým v noci. Podľa informácií TV JOJ zo zdroja blízkeho vyšetrovaniu mala mať razia súvis s podozrením na drogovú trestnú činnosť.

Krátko po pol jedenástej večer vyviedli z bytu na najvyššom poschodí kukláči a policajti z PMJ mladého muža v putách. Do paneláku prišli podľa ľudí z bytového domu krátko pred osmou hodinou večer.

​ Z bytu na treťom poschodí vyviedli kukláči v putách 25-ročného Petra. Bytčana prekvapili ozbrojení policajti krátko pred 200:00 hodinou večer, dôvodom ich návštevy bolo podozrenie z drogovej trestnej činnosti. "Pri domovej prehliadke sme zaistili zelenú sušinu a kryštalickú látku," informovala policajná hovorkyňa Jana Balogová.

Kriminalistický technik niesol v rukách tri obálky, v ktorej bol zaistený materiál. Ten bude podrobený expertíze. Susedia sa veľmi nevyspali, takmer každú noc ich rušil hluk z bytu na najvyššom poschodí.

Susedia sa na kameru vyjadrovať nechceli, mimo nej sa ale zverili s tým, že z bytu sa často v noci ozýval hluk a striedali sa v ňom predovšetkým mladí ľudia. Na chodbe paneláku je aj kamera, záznamy z nej zrejme policajtom budú pri vyšetrovaní nápomocné.

Zadržaného Petra zatial neobvinili, no po expertíze sa tento fakt môže zmeniť. "Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre zločin nedovolenej výroby omamných a psychotropnych látok," dodala Balogová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy