Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Dve deti ostávajú po nehode v nemocnici. Po mužovi, ktorého auto tiež zrazilo, pátra polícia
Zdielať na

Dve deti ostávajú po nehode v nemocnici. Po mužovi, ktorého auto tiež zrazilo, pátra polícia

BRATISLAVA / Dve deti po dopravnej nehode v Bratislave zostávajú v nemocnici. Muž, ktorý z miesta nehody ušiel, je podozrivý z krádeže potravín a liehovín. Policajti po ňom pátrajú. Upozorňujeme, že zábery vo videu nie sú vhodné pre maloletých divákov.

V utorok v Petržalke na priechode pre chodcov na Jiráskovej ulici zrazil vodič troch chodcov. 11-ročný chlapec a rovnako staré dievča na kolobežkách v tomto momente vošli na priechod pre chodcov. Z opačnej strany na priechod vbehol muž, prichádzajúci vodič v ľavom jazdnom pruhu pravdepodobne pre nepozornosť nedokázal zastaviť a všetkých troch zrazil. Chlapec po zrážke zostal na zemi ležať, dievča sa postavilo, rovnako aj muž, ten ale následne rýchlo utiekol preč. "Dve 11 ročné deti utrpeli pri nehode zranenia, s ktorými boli prevezené do jednej z bratislavských nemocníc," uviedla Veronika Slamková, hovorkyňa KR PZ Bratislava. "Zdravotný stav obidvoch detí je stabilizovaný. V súčasnosti ešte lekári dopĺňajú vyšetrenia, ktoré potrebujú vyhodnotiť," informovala Dana Kamenická, hovorkyňa DFNsP Bratislava.

Muž, ktorý z miesta nehody ušiel je v policajnom hľadáčiku, je totiž podozrivý zo spáchania priestupku proti majetku. Policajti na mieste dopravnej nehody našli ruksak, ktorý tam muž po nehode nechal. V batohu bol odcudzený tovar z krádeže v jednej z predajní potravín na Jiráskovej ulici. Presnejšie - potraviny a alkohol za 42 eur. "V prípade objasnenia skutku mu hrozí za takéto konanie pokuta do výšky 331 eur," povedala Veronika Slamková. 

Policajti ešte nemajú vypracovaný identikit podozrivého muža, čakajú na video záznam z kamier z obchodu. Policajti po mužovi stále pátrajú. V prípade, že ste ho na záberoch spoznali volajte na číslo 158. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy