Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Sendvič dostal 60-ročnú ženu za mreže. Odišla síce bez lupu, ale sýta
Zdielať na

Sendvič dostal 60-ročnú ženu za mreže. Odišla síce bez lupu, ale sýta

FLORIDA / Žena si urobila si sendvič v cudzom dome, do ktorého sa vlámala. Odišla síce bez lupu, ale aspoň sýta. Možno by ju ani nezatkli, majiteľka domu však mala zapnutú bezpečnostnú kameru.

Zábery z videokamery Jonny Buchananovú usvedčili. Dokazujú, že sa dostala do cudzieho domu a aj napriek prítomnosti majiteľkinho psa pokojne zamierila ku chladničke. "Zobrala si šunku a kúsok hodila psovi," približuje sudkyňa. 

Nič pritom neukradla 

Ten sa síce neponúkol a na zlodejku jedla štekal, ale nezaútočil. Žena si psa sotva všímala a pokračovala v robení sendviča. Keď ho dokončila, odišla preč bez toho, aby čokoľvek iné ukradla. "Šokovalo ma to, bola v mojom dome," hovorí majiteľka domu. 

Majiteľka ukázala zábery polícii, tá vďaka nim a výpovedi susedov už na druhý deň sendvičovú zlodejku zatkla. Identifikovalo ju viacero ľudí, do domu sa totiž vlámala krátko predpoludním. "Dôkazy potvrdzujú, že presne vedela, čo robí," argumentuje sudkyňa. 

Hrozí jej trest za vlámanie a drobnú krádež

Až do zaplatenia kaucie a vynesenia rozsudku zostáva vo väzbe. Vyšetrovatelia aj majiteľka domu si teraz kladú otázku, či jej ten jediný sendvič za to stál. "Musela byť naozaj veľmi hladná," s úsmevom poznamenala majiteľka domu. 

Na záhrade na predmestí Londýna našli telo muža, ktoré zrejme vypadlo z lietadla na ceste z africkej Kene. Viac vo videu: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy