Zatiahnuté
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
S autom medzi stanmi a s alkoholom v krvi. Aby toho nebolo málo, ešte aj na seba zavolal políciu
Zdielať na

S autom medzi stanmi a s alkoholom v krvi. Aby toho nebolo málo, ešte aj na seba zavolal políciu

DOMAŠA / 19-ročný mladík pod vplyvom alkoholu sa počas hudobného festivalu premával autom pomedzi stany. Napokon zapadol do odvodňovacieho kanála, odkiaľ nemohol vyjsť a tak dostal ďalší nápad. Zavolal na policajnú linku.

Na sociálnej sieti sa objavilo pozoruhodné video. Partia mladých ľudí dvíha a otáča staršie osobné auto. Okrem hlavných aktérov je pri nich aj množstvo divákov. S autom smerujú k vodnej nádrži, no až tam sa zrejme nedostali.

Napokon ho prevzala odťahová služba. "Mladí zrejme z recesie, pretože aj majiteľ auta mal z toho údajne zábavu, gúľali auto smerom do vody. Sa na tom nesmierne bavili, video zavesili na internet," opisuje situáciu starosta Kvakoviec Radovan Kapraľ. 

Na pláži bolo v tom čase niekoľko tisíc ľudí

Všetko sa to udialo na pláži v rekreačnej oblasti Domaša, počas hudobného festivalu. Na pláži bolo v tom čase niekoľko tisíc ľudí. "Mladý trebišovčan jazdil po stanovom tábore medzi účastníkov, ktorých svojou jazdou ohrozoval," informuje prešovská krajská hovorkyňa policajtov Jana Ligdayová. 

Kedy a ako došlo k poškodeniu auta, bude preverovať polícia. Na záberoch, ktoré sa objavili na sociálnej sieti, je už poriadne zničené. Má ísť pritom o rovnaké vozidlo, ktoré krátko predtým, než zapadlo do rigola popri pláži, šoféroval opitý mladík.

Zavolal na seba políciu 

Ten na seba neskôr sám zavolal políciu. "19-ročný mladík z Trebišova bol obvinený z prečinu ohrozenia pod plyvom návykovej látky. Ako vodič bol podrobený dychovej skúške, výsledok bol viac ako 1,6 promile," dodáva Ligdayová.

Lukáš (19) nezvládol jazdu a narazil do auta, v ktorom sedela rodina so synom. V jeho aute našli drogy. Viac vo videu: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy