Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Z auta ostala len kopa šrotu. Šoféra (19) previezli do nemocnice
Zdielať na

Z auta ostala len kopa šrotu. Šoféra (19) previezli do nemocnice

VEĽKÉ KAPUŠANY / Na prvý pohľad mrazivá nehoda sa stala neďaleko Veľkých Kapušian. Mladík vyletel so svojim autom z cesty a skončil medzi stromami. Auto sa po nehode zmenilo na kopu šrotu. Šofér našťastie prežil a dokonca z auta vyliezol sám.

Nehoda sa stala krátko pred piatou ráno medzi mestami Veľké Kapušany a Kráľovský Chlmec. Iba 18-ročný vodič na červenom Audi smeroval po rizikovom úseku s nerovnou vozovkou. "Neprispôsobil svoju rýchlosť a schopnosti vzhľadom na stav vozovky a s autom vyletel z cesty," uviedla Jana Mésarová, hovorkyňa KR PZ Košice. 

Preletel pár metrov, zišiel do lesa a niekoľko krát sa prevrátil. Nakoniec skončil medzi stromami. Po náraze sa auto doslova zmenilo na kopu šrotu. Zo zdemolovaného auta napokon vystúpil sám a vyšiel na cestu. Pomoc mu zavolali okoloidúci. S ťažkými zraneniami bol prevezený do michalovskej nemocnice, odkiaľ ho previezli vrtuľníkom do Košíc. "Leteckí záchranári z Košíc transportovali pacienta po dopravnej nehode s mnohopočetnými zlomeninami tela z nemocnice v Michalovciach do vyššie špecializovaného zdravotníckeho zariadenia v Košiciach," informovala Zuzana Hopjaková, hovorkyňa leteckých záchranárov. 

Vodič pred jazdou nepil. Predbežná škoda bola vyčíslená na sedem tisíc eur. Podľa polície sám uviedol, že prekročil rýchlosť približne o 30km/h.

16-ročný mladík zobral rodičom auto, s ktorým spôsobil dopravnú nehodu:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy