Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Bývalý 37-ročný boxer, ktorý terorizoval ľudí v Košiciach, je vo väzbe
Zdielať na

Bývalý 37-ročný boxer, ktorý terorizoval ľudí v Košiciach, je vo väzbe

KOŠICE / Bývalý boxer, 37 ročný Peter, ktorý terorizoval ľudí na Pereši (mestská časť Košíc), je od dnešného predpoludnia vo väzbe. Za nebezpečné vyhrážanie s mačetou mu hrozí až trojročné väzenie. Obávaný muž mal problémy so zákonom aj v minulosti.

Okresný súd Košice - okolie rozhodol o návrhu o väzbe v ranných hodinách. Prokurátor ho na 37-ročného Petra podal ešte v piatok. Keďže bol od zadržania v cele policajného zaistenia na súd ho priviedla ozbrojená eskorta. Obvinený je z prečinu nebezpečného vyhrážania.

Bývalý profesionálny boxer sa mal v piatok v ranných hodinách v areáli golfového klubu v katastri obce Mala Ida vyhrážať trom mužom ublížením na zdraví. Pri sebe mal mať na opasku zavesené puzdro s mačetou. Podľa niektorých obyvateľov mal pred mužmi zákona aj vystreliť. No túto informáciu polícia nepotvrdila.

Pri domovej prehliadke policajt zaistili aj dve zbrane, ktoré zaslali na expertízu. Toto však nie je jediný prípad. Už niekoľko rokov obyvateľom z Pereša strpčoval život, terorizoval ich, či napádal susedov. Dokonca zahádzal cestu odpadkami a tehlami. Na polícii bolo podaných niekoľko trestných oznámení.

Pozrite si archívnu reportáž o podobnom prípade: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy