Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Silnejší vyhráva? Vodič kamiónu zámerne vytláčal autá do zvodidiel na diaľnici
Zdielať na

Silnejší vyhráva? Vodič kamiónu zámerne vytláčal autá do zvodidiel na diaľnici

Silnejší vyhráva? Vodič kamiónu zámerne vytláčal autá do zvodidiel na diaľnici

TRNAVA/TRENČÍN / Videli ste, že na cestách sa nájdu kadejakí vodiči a teraz vám ukážeme ďalšieho, ktorý za volant nepatrí. Zámerne vytláčal vodičov osobných áut. Šofér kamiónu takto ohrozil minimálne dve posádky. Do redakcie sme dostali video nebezpečného vybrzďovania.

Na videozáznamu z 19 júla z diaľnice D1 medzi Trnavou a Trenčínom. Vodič čierneho vozidla pred kamerou sa snaží predísť kamión v pravom jazdnom pruhu. 

Na tom nie je nič zvláštne, ale to len do momentu, ako šofér ťahača s martinským evidenčným číslom plynule prejde do ľavého pruhu, v ktorom osobné vozidlo je. 

​Prekážku vo svojom pruhu pritom nemal žiadnu, dokonca jazdné pruhy sa o pár metrov ďalej zlievajú do jedného a to pravého, z ktorého vodič kamiónu vyšiel. Keď sa ho snažilo predísť vozidlo s kamerou, tak ho šofér kamiónu ešte viac vyblokoval.

"On bránil ľuďom sa pred tým obmedzením správne sa zazipsovať," vysvetľuje autor videa Jirka. Pravý dôvod, pre ktorý tak vodič kamiónu urobil, nevedno. Šťastím ale bolo, že sa nikomu nič nestalo. "Ten šofér kamiónu nepatrí na cesty, mali by mu zobrať vodičák s doživotným zákazom jazdiť. Premýšľam nad tým, že v pondelok pôjdem na políciu a nahlásim to ako pokus o vraždu, alebo niečo také, jednoducho ten človek ma chcel zabiť," dodáva Jirka. 

Opitý kamionista nafúkal viac ako dve promile. Sudca ho poslal rovno do väzby. Viac vo videu: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy