Oblačno
13°
Bratislava
Jela
19.4.2024
TV JOJ nachytala úchyláka, s kamerou po nich idú aj v USA
Zdielať na
Krimi

TV JOJ nachytala úchyláka, s kamerou po nich idú aj v USA

Včera TV JOJ nachytala s kamerou úchyláka, ktorý mladíkovi ponúkal na internete za peniaze sex. Robia to aj v USA.

TV JOJ včera dokázala, že internet sa stáva čoraz väčším eldorádom pre kadejakých zvrhlíkov, ktorí na uspokojenie ich špinavých chúťok neváhajú využiť anonymný priestor webu na zákerné návrhy deťom, ktoré navštevujú rôzne "chatovacie" stránky. Podobne však s kamerou úspešne chytajú sexuálnych deviantov aj v Spojených štátoch.

Chlapcovi namiesto brigády ponúkal sex

Štáb TV JOJ s kamerou sledoval "pracovné" stretnutie mladíka s mužom, ktorý mu mal zabezpečiť brigádu. Ten na ňom ešte iba 15-ročnému Marekovi najskôr začal vysvetľovať aké je "super" mať sex s chlapom, vraj je to dokonca lepšie ako s dievčaťom. Zvrhlík však s týmto neskončil a rovno tomuto ešte dieťaťu ponúkol sex za peniaze.

Viac informácii o tejto nechutnej ponuke nájdete tu.

Niet pochýb, že i na Slovensku takýchto úchylákov pôsobí viac. Ich špinavé ponuky a činy sa však iba málokedy dostanú na verejnosť. Včera tomu napokon pomohla až kamera televízie Joj. Podobne sa snaží sexuálnych zvrhlíkov chytať aj americká televízia NBC.

Američania s kamerou chytajú pedofilov

Tá vo vari najkontroverznejšej reality šou s názvom Chyť dravca s kamerou nachytáva mužov, ktorí hľadajú sex s malými dievčatami. Celé to funguje tak, že niekto z televízneho štábu na "chatoch" vystupuje ako 12 či 13-ročné dievča, ktoré si chce vyraziť na rande s dospelým mužom. So záujemcom nadviaže kontakt, istý čas sa s ním zbližuje cez internet a dáva o sebe vedieť, že sex s dospelými mužmi jej nie je ľahostajný. Dievča nakoniec dá chlapovi návrh na osobné stretnutie u nej doma, keď bude mať preč rodičov.

Muži často naozaj prídu na dohodnuté miesto, ktorým je dom so zabudovanými skrytými kamerami. Muža v dverách skutočne privíta malé dievča a ponúkne mu, aby s ňou išiel do izby. Vtedy majú chlapi ešte šancu vycúvať, tí ktorí však skutočne túžia po sexe s maloletými dievčatami to však neurobia. V momente, keď muž ide dievča pobozkať, hladkať, dotýkať sa jej prsníkov, či pohlavia, alebo jej priamo navrhne sex, dievča odíde do vedľajšej izby, z ktorej naopak prichádza moderátor Chris Hansen. Chlapíkovi je v tej chvíli jasné, že sa nechal chytiť...

Desiatky zatknutých pedofilov

Televízia touto šou v krajine odhalila už desiatky pedofilov, ktorí vo väčšine prípadov skončili za mrežami. Televízny záznam je totiž na súdoch nepriestrelný a žiadny právnik ho nedokáže vysvetliť inak, ako evidentní pokus o pedofilný sexuálny styk. Napokon, autori tejto šou tvrdia, že im nejde len o sledovanosť, ale predovšetkým práve o praktický dopad relácie: skutočné chytanie mužov s pedofilnými sklonmi či aspoň momentálnymi chúťkami.

Viac o včerajšom šokujúcom odhalení televízie Joj a pokračovaní prípadu vám prinesieme už dnes.

Zdielať na

Najčítanejšie správy