Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Vladimír tragicky zahynul pri páde zo strechy domu v Michalovciach
Zdielať na

Vladimír tragicky zahynul pri páde zo strechy domu v Michalovciach

MICHALOVCE / Práca na streche rodinného domu v Michalovciach sa pre 64-ročného Vladimíra skončila tragicky. Muž spadol z približne osem metrovej výšky. Aj napriek rýchlemu zásahu záchranárov zraneniam na mieste podľahol.

Nešťastie sa stalo na dome, ktorý majitelia momentálne renovujú. 64-ročný muž im vraj bol pomáhať s maľovaním strechy. Stalo sa mu to však osudným.

"Došlo k pádu 64-ročného miestneho muža zo strechy jedného z rodinných domov," hovorí Lenka Ivanová, hovorkyňa KR PZ Košice.

Vladimír spadol na zem z asi osem metrovej výšky. Pri páde utrpel vážne poranenia. Na pomoc mu prišli záchranári, ktorí ešte bojovali o jeho život, no žiaľ bezvýsledne.

"Po príchode na miesto zdravotníckeho zásahu bola záchranármi vykonávaná bezodkladne rozšírená resuscitácia. I napriek snahe záchranárov, následne s poľutovaním lekár konštatoval smrť," dodáva Andrea Hirjak, hovorkyňa záchranárov.

Obhliadajúci lekár predbežne cudzie zavinenie vylúčil. Na zistenie presnej príčiny smrti nariadil pitvu. Na mieste zasahovali policajti a tiež aj kriminalistický technik, ktorý miesto pádu zdokumentoval. Presné okolnosti, za akých k tragédii došlo zatiaľ známe nie sú.

Lenka Ivanová hovorí: "Polícia v tejto súvislosti začala trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia."  

Pád z mnohometrovej výšky sa takmer vždy končí tragicky:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy