Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
VIDEO: Nevydarená lúpež. Zlodeji si vybrali trezor, v ktorom ale peniaze neboli
Zdielať na

VIDEO: Nevydarená lúpež. Zlodeji si vybrali trezor, v ktorom ale peniaze neboli

MLYNČEKY / Poštu v obci Mlynčeky ráno neotvorili. Niekto totiž ukradol trezor. Zlodeji si pravdepodobne mysleli, že sú v ňom peniaze na sociálne dávky, ktoré mali poštárky vyplácať.

Zamestnankyne pošty si ráno hneď pri príchode do práce všimli, že niečo nie je v poriadku. Mreže na dverách boli odpílené a sklo rozbité. "Také niečo sa tu ešte nestalo, toľké roky a ešte nič," povedal jeden z miestnych. Ľudia čakajúci na sociálne dávky prijali informáciu o vykradnutí a následnom zatvorení pošty úplne pokojne. 

Čakali na pokyny polície a poštárok. Jedna z nich neskôr vyšla von a rozdala ľuďom šeky, aby si mohli dávky vybrať v iných pobočkách. Na miesto dorazil aj kriminalistický technik, ktorý spolu s policajtmi miesto zabezpečil. Začalo sa vyšetrovanie. Stopy zaisťovali takmer celé dopoludnie. Podľa informácií TV JOJ zlodej na mieste pravdepodobne nebol sám. Páchateľ ale rozhodne šťastný nebol, trezor, ktorý chcel ukradnúť bol prázdny. 

Polícia po páchateľoch pátra a začali trestné stíhanie pre trestný čin krádeže vlámaním. Viac informácií polícia vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie poskytnúť nemôže. 

Polícia konala v rámci organizovanej skupiny, ktorá kradla vo viacerých kútoch Slovenska:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy