Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Dvaja mladíci prepadli muža, ktorý sa vracal z práce. V bezvedomí ho nechali ležať na ulici
Zdielať na

Dvaja mladíci prepadli muža, ktorý sa vracal z práce. V bezvedomí ho nechali ležať na ulici

KRÁSNY BROD / Dovoľujú si k nám stále viac- takto reaguje napadnutý muž na útok dvoch mladých chlapcov z obce Krásny Brod. Prepadli ho, keď sa vracal domov z práce. Zakrvaveného a v bezvedomí ho nechali ležať na zemi bez pomoci a odišli. Ani jeden z nich mu neposkytol pomoc.

Michal práve prichádzal domov z práce. Vystúpil z vlaku, odkiaľ ho potom mladíci niekoľko metrov sledovali. "No a podkopli ma a ja som spadol na zem, na tvár. Potom si už nepamätám nič, lebo som bol v bezvedomí, keď som spadol," opisuje hrozný zážitok napadnutý muž Michal. 

Na zemi ostal nehybne ležať. No pomoci sa nedočkal. "Na tej lávke cez Laborec, tam som spadol. A pritom sa poznáme, lebo sme z jednej dediny," povedal napadnutý Michal. 

Michal nevie, po akom dlhom čase sa prebral. Pokúsil sa sám kráčať až domov a neskôr vyhľadal aj lekársku pomoc. Pri útoku utrpel otras mozgu a zlomeninu nosa. Motív prepadnutia si nevie vysvetliť.

"Ja som mal pri sebe 40 eur ale peniaze mi nezobrali, nič. Oni len mobil vraj zobrali a potom dali naspäť. Ale to je najhoršie, že hoci mi mobil vrátili, prečo ma nechali na zemi?" pýta sa Michal. 

"Humenský vyšetrovateľ začal trestného stíhanie a následne vzniesol obvinenie pre zločin lúpeže spáchaného formou spolupáchateľstva 19 a 22-ročným mužom z Krásneho Brodu," informovala policajná hovorkyňa Jana Ligdayová. Obvinených mladíkov vzali do väzby. 

Pozrite si archívnu reportáž o podobnom prípade: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy